Přeskočit na obsah stránky

Telekomunikační systémy v širokém spektru

Menu

microwapp 24150

Microwapp 24150 je digitální mikrovlnný spoj pro datové přenosy. Pracuje v pásmu 24 microwapp24150GHz, které je podle všeobecného oprávnění VO-R/10 pro uživatele volné bez zpoplatnění. Je určen pro bezdrátové propojení počítačových sítí s přenosovou kapacitou až 150 Mbps v plně duplexním módu. Dosah spoje činí podle typu použitých antén až 3 km. Parabolické antény jsou dodávány v průměrech 300 a 600 mm podle požadovaného dosahu spoje. Proti povětrnostním vlivům jsou antény spojů opatřeny kryty typu radome, respektive límcem s plachetkou z dielektrického materiálu.

Konfigurace a diagnostika systému (management) je realizována  pomocí:

  • WinBox
  • SSH, Telnet
  • protokolu SNMP

Microwapp 24150 obsahuje: 2 kompaktní vnější jednotky s polohovatelnými parabolickými anténami, základní desku na bázi Mikrotik RouterBOARD což umožňuje modulární rozšíření systému o další WIFI modul pro pokrytí sektoru v místě instalace trasy, nebo využití dalších dvou Gigabit Ethernet portů pro funkce jako například směrovač. Mikrovlnné spoje jsou u výrobce nastaveny na pracovní parametry a jsou dodávány plně zahořené. Spoj po nasměrování antén nevyžaduje žádné další nastavení ani údržbu.

Použití: microwapp 2470 lze použít pro počítačové sítě LAN, WAN, páteřní datové sítě Internetu, kamerové IP systémy apod.